Matematik
Vektor
21. september 2007 af
Jensbojsen (Slettet)
Hvordan ken jeg hvis jeg kender vektor a, b og c finde ud af hvad k kan havde af værdier hvis det oplyses, at:
a(vektor)=( 1 -4 )
b(vektor)=( 6 (k-2) )
c(vektor)=((k^2-4) 3 )
hvor jeg så skal finde de værdier af k, hvor |b|(med vektor streg over) og |c| (også med vektor streg) er lig med følgende:
|b| (vektor streg over) = 10
|c| (vektor streg over) = 5
a(vektor)=( 1 -4 )
b(vektor)=( 6 (k-2) )
c(vektor)=((k^2-4) 3 )
hvor jeg så skal finde de værdier af k, hvor |b|(med vektor streg over) og |c| (også med vektor streg) er lig med følgende:
|b| (vektor streg over) = 10
|c| (vektor streg over) = 5
Svar #2
21. september 2007 af E=m*c^2 (Slettet)
6^2 + (k-2)(k-2) = 10^2
36+ k^2 - 2k - 2k + 4 = 100
k^2 - 4k = 60
k^2 - 4k - 60 = 0
så skal du bare løse denne her andengradsligning:
facit er x=-6 og x=10
36+ k^2 - 2k - 2k + 4 = 100
k^2 - 4k = 60
k^2 - 4k - 60 = 0
så skal du bare løse denne her andengradsligning:
facit er x=-6 og x=10
Skriv et svar til: Vektor
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
