Matematik

Cirklensligning - manglende førsteled

22. september 2007 af 2005fcm (Slettet)
Hej
jeg skal angive centrum og radius i denne ligning:
x^2+(y-2)= 49
Radius, må være 7, men jeg er i tvivl om hvad centrum er, når der ikke er noget "x". Kan det være (x,y)=(1,-2)?
Håber der et kvikt hoved, der har tid til at hjælpe :S

Brugbart svar (0)

Svar #1
22. september 2007 af mathon


x^2 + (y-2)^2 = 49

(x-0)^2 + (y-2)^2 = 7^2

Brugbart svar (0)

Svar #2
22. september 2007 af -Zeta- (Slettet)

(x-0)² + (y-2)² = 7²

Centrum er i (0,2)

Skriv et svar til: Cirklensligning - manglende førsteled

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.