Matematik
En svær opg om trekanter
22. september 2007 af
KME89 (Slettet)
Hey, ska ha hjælp til denne opg:
¤ en trekants areal er bestemt ved dens højde og dens grundlinje, og en cirkels areal er bestemt ved dens radius. En trekant og en cirkel skal have samme areal.
- Inført passende variable, og opstil et udtryk, som beskriver denne sammenhæng.
- Udtryk radius i cirklen ved trekantens højde og grundlinje.
Jeg ved at at arealet for trekant er T=1/2*h*g og cirkel T=r^2*pi...??
¤ en trekants areal er bestemt ved dens højde og dens grundlinje, og en cirkels areal er bestemt ved dens radius. En trekant og en cirkel skal have samme areal.
- Inført passende variable, og opstil et udtryk, som beskriver denne sammenhæng.
- Udtryk radius i cirklen ved trekantens højde og grundlinje.
Jeg ved at at arealet for trekant er T=1/2*h*g og cirkel T=r^2*pi...??
Svar #1
22. september 2007 af eightx2 (Slettet)
1/2*h*g = pi*r^2
Og ved spørgsmål b isolerer du jo bare r.
Og ved spørgsmål b isolerer du jo bare r.
Skriv et svar til: En svær opg om trekanter
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
