IT
problem
23. september 2007 af
pa8n (Slettet)
Hvad går der galt?
/**
* Write a description of class Die here.
*
* @author (your name)
* @version (a version number or a date)
*/
public class Diecup
{
private Die d1;
private Die d2;
/**
* Constructor for objects of class Diecup
*/
public Diecup()
{
r = new java.util.Random();
throwDie();
}
/**
* obtain a new number of eyes for this die.
*/
public void throwDie() {
Die = r.nextInt(6) +1;
Die = r.nextInt(6) +1;
}
/**
* = the number of eyes of thus die.
*/
public int getEyes() {
return Die d1 + Die d2;
}
}
/**
* Write a description of class Die here.
*
* @author (your name)
* @version (a version number or a date)
*/
public class Diecup
{
private Die d1;
private Die d2;
/**
* Constructor for objects of class Diecup
*/
public Diecup()
{
r = new java.util.Random();
throwDie();
}
/**
* obtain a new number of eyes for this die.
*/
public void throwDie() {
Die = r.nextInt(6) +1;
Die = r.nextInt(6) +1;
}
/**
* = the number of eyes of thus die.
*/
public int getEyes() {
return Die d1 + Die d2;
}
}
Svar #1
23. september 2007 af piper (Slettet)
Du kan ikke bare sætte et objekt af Die lig med en integerværdi - her skal du bruge dine set metoder.
Desuden skal du også sammen med dine andre fields huske at skrive
private java.util.Random r;
Du kan også bare importere i starten:
import java.util.Random;
og så undgå at skrive stien hver gang.
Desuden skal du også sammen med dine andre fields huske at skrive
private java.util.Random r;
Du kan også bare importere i starten:
import java.util.Random;
og så undgå at skrive stien hver gang.
Skriv et svar til: problem
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
