Matematik
vektorer
23. september 2007 af
LarsUlri (Slettet)
Jeg skal løse følgende opgave, men har vikelig svært ved det!
Bestem de værdier for t for hvilke vektorerne a= (6 3) og b= (t^2 t) er paralelle.
Jeg ville bilve rigtig glad hvis der var nogen der kunne hjælpe mig!? :)
Bestem de værdier for t for hvilke vektorerne a= (6 3) og b= (t^2 t) er paralelle.
Jeg ville bilve rigtig glad hvis der var nogen der kunne hjælpe mig!? :)
Svar #7
23. september 2007 af LarsUlri (Slettet)
jeg finder frem til t=2 (eller hvis det er -t som du skrev t=-2) men hvis man tegner de to vektorer er de jo ikke paralelle?
Svar #8
23. september 2007 af lottefar (Slettet)
#6 Han får -t fordi han hatter b. Hvis a=(x,y) så er â=(-y,x).
Svar #9
23. september 2007 af ibibib (Slettet)
#7 t=2 er korrekt.
#6 Du kender måske ikke til tværvektorer eller determinant?
#6 Du kender måske ikke til tværvektorer eller determinant?
Skriv et svar til: vektorer
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
