Tysk

PLZZZ.. Har afl ,, har brug for hjælp :s

23. september 2007 af Osmanli (Slettet)
Har oversat 9 sætninger, men mangler den sidste, som jeg bare ikke kan analyser og oversætte til dansk, nogle som kan hjæpe, virkelig taknemmelig!.. :s :

10. Der er mange ting, som han vil fortælle hende.

- mange tak!..

Brugbart svar (0)

Svar #1
23. september 2007 af danielruhmann (Slettet)

10. Es gibt viele Sachen, die er ihr erzählen will.

Du er ogsä velkommen til at smide dine allerede udarbejde sätninger op her pä siden, sä kan vi ogsä se, om de er rigtige.

Brugbart svar (0)

Svar #2
23. september 2007 af ik_noget29 (Slettet)

#1 möchte kan du også bruge i stedet for will

Svar #3
23. september 2007 af Osmanli (Slettet)

Ok mange tak !.. :)

1. Die Liebe ist nicht immer leicht. Sie tut oft weh und verletzt dir.
2. Die Liebe hat viele Eigenschaften. Sie ist wie ein wildes Tier.
3. Sie sucht nach dir und beisst und frisst dir.
4. Die Hauptperson hat keinen Mann, aber wohnt alleine mit ihren Hunden.
5. Sie war frühere verheiratet, aber wohnt jezt allein.
6. Ihr Mann wollte nicht mit die Hunde leben, und sie konnte nicht ohne ihn leben.
7. Elvira erzählt, dass die Hunde immer im Bett schlafen.
8. Er vermisst seine Freundin und denkt ständig an ihr.
9. Darum schreibt er ein Brief zu ihr.

NB. 3'eren og 4'eren er jeg lidt i tvivl med ..

Brugbart svar (0)

Svar #4
23. september 2007 af ik_noget29 (Slettet)

1. verletzt DICH (wen - akkusativ)
3. DICH (akk)
5. früher
6. mit DEN Hunden (akk. flertal)
8. an SIE (akk. WEN?)
9. Darum schreibt er ihr ein Brief

Brugbart svar (0)

Svar #5
23. september 2007 af ik_noget29 (Slettet)

RAMMSTEIN? amor?

Svar #6
23. september 2007 af Osmanli (Slettet)

Ja ganz genau .. (:

Svar #7
23. september 2007 af Osmanli (Slettet)

Men jeg skal også til at analyser sætningerne ..
Har stort set aldrig prøvet det, er der en nem måde til det..
Kan huske noget med at man spørger "jeg er", "hvem er" osv..
Ku virkelig være dejligt at lære at analyser ..

Brugbart svar (0)

Svar #8
23. september 2007 af ik_noget29 (Slettet)

#7 det kan du også lære!

prøv se her:

nominativ/ grundled = wer, was (hvem hvad)

akkusativ/ genstandsled : wen was (hvem hvad) du ved nok hvad genst. er?

dativ/ hensynsled: wem ( til hvem for hvem )

genitiv/ ejefald: WESSEN? (hvis)

Svar #9
23. september 2007 af Osmanli (Slettet)

mmh.. okaii, har prøvet at analyser den første, er den rigtig? ..

Die Liebe ist nicht immer leicht. Sie tut oft weh und verlezt dich:

Kærligheden = Kryds. (akkusativ?)
er = rund / bolle (grundled)
og så: ikke altid let = trekant (genstandsled)

Den = kryds
gør = bolle
ondt = trekant ..

Brugbart svar (0)

Svar #10
23. september 2007 af ik_noget29 (Slettet)

EKSEMPEL:

http://i145.photobucket.com/albums/r217/Lileeia/tekst-analyze.jpg

Skriv et svar til: PLZZZ.. Har afl ,, har brug for hjælp :s

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.