Matematik

Graph i TI

24. september 2007 af Contradel (Slettet)
Vil have TI Interactive til at lave et xy plot med 2 ligninger (altså bare i samme plot).

y = 0,900x+55
og
y = -0,150x+59

Hvordan gør jeg det?

Brugbart svar (0)

Svar #1
24. september 2007 af josemaria (Slettet)

Du skriver ude til venstre den første i "y1:=" og den anden i "y2:=" bare tryk enter, så skal den nok tegne dem.

Brugbart svar (0)

Svar #2
24. september 2007 af josemaria (Slettet)

Forresten, jeg ka se at dine funktioner ligger forholdsvis højt oppe.. Vælg et passende vindue.

Svar #3
24. september 2007 af Contradel (Slettet)

http://img406.imageshack.us/my.php?image=unavngivetkh1.jpg

Ser ikke helt ud til at virke øh :/

Svar #4
24. september 2007 af Contradel (Slettet)

[URL=http://img406.imageshack.us/my.php?image=unavngivetmk2.jpg][IMG]http://img406.imageshack.us/img406/9355/unavngivetmk2.th.jpg[/IMG][/URL]

Brugbart svar (0)

Svar #5
24. september 2007 af josemaria (Slettet)

Stik mig din mail, så sender jeg dig en fil med grafen på.

Har du husket at ændre decimalseperatoren i "sproglige indstillinger". TI kan nemlig ikke læse dine "," kommaer. Den læser "." som komma.

Svar #6
24. september 2007 af Contradel (Slettet)

5#
Det virker nu :) skulle trace så kom den frem.
Havde ændret komma til punktum :)

Svar #7
24. september 2007 af Contradel (Slettet)

Det virker nu tak :D

Skriv et svar til: Graph i TI

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.