Matematik
Vektorer
25. september 2007 af
ekim-dahl (Slettet)
Jeg har prøvet med alt muligt for at løse denne opgave, men det ser sort ud!
Opgaven lyder:
Bestem tallet t således at de to vektorer danner en vinkel på 30 grader med hinanden
A. vektor a=(-4) vektor b (t+1)
( 7) ( 1 )
B. vektor a=( 2) veltor b= (-1)
(t+1) ( t)
Håber i kan hjælpe
Opgaven lyder:
Bestem tallet t således at de to vektorer danner en vinkel på 30 grader med hinanden
A. vektor a=(-4) vektor b (t+1)
( 7) ( 1 )
B. vektor a=( 2) veltor b= (-1)
(t+1) ( t)
Håber i kan hjælpe
Skriv et svar til: Vektorer
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
