Kemi

mol/l til g/l? hvordan?

25. september 2007 af Jas87 (Slettet)
hej!

jeg skal lave mol/l om til g/l?? kan man det? og hvordan gøre man det!

på forhånd mange tak!

Brugbart svar (0)

Svar #1
25. september 2007 af mathon


c = n/V = d/M

hvoraf

d =c*M-----når enheden for d er g/L

Svar #2
25. september 2007 af Jas87 (Slettet)

mange tak :D
jasmine

Skriv et svar til: mol/l til g/l? hvordan?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.