Matematik

Problem med opgave

18. maj 2004 af harleyhubb (Slettet)
Hey jeg har en opgave hvor jeg skal finde to ubekedte konstanter i en ligning og jeg kan ikke rigtigt få det til at passe.

ligningen : T = c + d * log(v)

2,75 = c + d * log(1000)
3,25 = c + d * log(8000)

det er konstanterne c og d som skal findes og de har samme værdi i begge eksempler.
Håber der er en der kan hjælpe

Brugbart svar (0)

Svar #1
18. maj 2004 af /quillity (Slettet)

to ligninger med to ubekendte...

Svar #2
18. maj 2004 af harleyhubb (Slettet)

Ja det ved jeg godt, men det er resultatet som ikke stemmer

Brugbart svar (0)

Svar #3
18. maj 2004 af tante_toffee (Slettet)

ved ikke hvad det skal give, men jeg får c=1,089 og d=0,554 (afrundede tal)

Svar #4
18. maj 2004 af harleyhubb (Slettet)

Ja de tal for jeg også nu :D Opdagede min fejl

Skriv et svar til: Problem med opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.