Matematik
Sandsynlighed
26. september 2007 af
piter (Slettet)
Til køreprøven dumper 55 % første gang. En dag går 8 personer op til køreprøve første gang. Bestem sandsynligheden for at
Netop 2 af de 8 dumper?
Netop 2 af de 8 dumper?
Svar #1
26. september 2007 af Madsst (Slettet)
du får at vide at beståelse er binomialfordelt med successsh 0,55.
Derfor er P(X=2)=0,55^2*(1-0,55)^6
Derfor er P(X=2)=0,55^2*(1-0,55)^6
Skriv et svar til: Sandsynlighed
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
