Matematik
HASTER, modellering
26. september 2007 af
Frederikke90 (Slettet)
Haster.
Sidder her og læser til en matematikprøve vi skal have imorgen..
Vi kan komme op i det der hedder modellering?
Det skulle have noget med 2.gradsligninger at gøre..
Opgave a) Pernille og Jens beslutter at mødes så hurtigt som muligt.
De bor 7 km fra hinanden. Pernille cykler 21 km/h og jens løber 9 km/h..
Hvor lang tid går der før de mødes?
Sidder her og læser til en matematikprøve vi skal have imorgen..
Vi kan komme op i det der hedder modellering?
Det skulle have noget med 2.gradsligninger at gøre..
Opgave a) Pernille og Jens beslutter at mødes så hurtigt som muligt.
De bor 7 km fra hinanden. Pernille cykler 21 km/h og jens løber 9 km/h..
Hvor lang tid går der før de mødes?
Svar #2
26. september 2007 af -Zeta- (Slettet)
#1.
Ja.
7 km = (21 km/h)·t + (9 km/h)·t
7 km = (21 km/h + 9 km/h)·t
t = (7 km)/(21 km/h + 9 km/h)
t = 840 s = 14 min
Ja.
7 km = (21 km/h)·t + (9 km/h)·t
7 km = (21 km/h + 9 km/h)·t
t = (7 km)/(21 km/h + 9 km/h)
t = 840 s = 14 min
Skriv et svar til: HASTER, modellering
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
