Samfundsfag

Ny alliance - Placering?

26. september 2007 af LiL-H (Slettet)
Hvor ville I placere ny alliance, hvis man skulle lave en venstre - højre skala over udlændingepolitikken?

Jeg vil selv placere partierne således, men er lidt i tvivl om NY:


Venstre fløj:
Enhedslisten, SF, Radikale

Midt:
Socialdemokratiet

Højre fløj:
Ny allicance, Venstre, Konservative, DF.

Brugbart svar (0)

Svar #1
26. september 2007 af Frede.. (Slettet)

DF er jo et midterparti....eller, det siger de i hvert fald selv:D

Svar #2
26. september 2007 af LiL-H (Slettet)

Nej - det er de i hvertfald ikke. Det ved enhver jo. Det er jo bare om at læse deres partiprogram.

Måske hvis man lavede en skala over socialpolitikken ville de placere sig i midten.

Brugbart svar (0)

Svar #3
26. september 2007 af UNF (Slettet)

Hvis man lavede en skala med socialpolitik ville de ligge langt mod venstre ^^


Tillige DF bliver traditionelt placeret længst til højre pga. af deres rasictiske synspunkter, og ikke fordi de ønsker en lille stadt som fx Konservativ Folkeparti. Jeg tvivler på at Venstre ønsker en lille offentlig sektor med deres politiske udmeldninger :/

Brugbart svar (0)

Svar #4
26. september 2007 af UNF (Slettet)

#3 var svar til #2.

Brugbart svar (0)

Svar #5
26. september 2007 af urb (Slettet)

Venstre fløj:
Enhedslisten, SF, Radikale

Ny allicance

Midt:
Socialdemokratiet

Højre fløj:
Venstre, Konservative, DF.


http://www.gf.dk/vhvh.htm

Brugbart svar (0)

Svar #6
27. september 2007 af Janjun (Slettet)

#5
Helt enig!

Brugbart svar (0)

Svar #7
27. september 2007 af Munck (Slettet)

Det kommer an på om det er på den fordelingspolitiske skala eller værdipolitiske skala.
På den fordelingsmæssige er de til højre, mens de er omkring midten på værdipolitikken, sådan som jeg umiddelbart ville vurdere det.

Brugbart svar (0)

Svar #8
04. oktober 2007 af leifkristensen (Slettet)

Du er lidt galt på den..

Venstrefløj = Enhedslisten, socialdemokraterne, SF

Midterpartier = Radikale venstre, Ny alliance og Kristendemokraterne

Højrefløjen = Venstre, Konservative og DF

Skriv et svar til: Ny alliance - Placering?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.