Matematik

x

27. september 2007 af Lisa02 (Slettet)
Kan det passe, at x^2 er det samme som 2x ?

Brugbart svar (0)

Svar #1
27. september 2007 af peter lind

Nej ikke i almindelighed. Det er kun rigtigt for x=0 eller x=2.

Brugbart svar (0)

Svar #2
27. september 2007 af allan_sim

#0.
x^2 er det samme som x*x.

Brugbart svar (0)

Svar #3
28. september 2007 af josemaria (Slettet)

Jeg tror du tænker på differentation af x^2.
(x^2)' = 2x

Skriv et svar til: x

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.