Matematik

Reducer -.-

27. september 2007 af Tomatsovs (Slettet)
6k-3(2k-3) = ?

Har fået det til "8k-6" men tror det er forkert..
tror også det kan være "4k"

Brugbart svar (0)

Svar #1
27. september 2007 af Calensuleion (Slettet)

6*k-3*2*k-3*(-3) = 6*k-6*k+9 = 9

Brugbart svar (0)

Svar #2
28. september 2007 af Teazy (Slettet)

6k-3(2k-3) = 6k-6k+9 = 9

Bare gang -3 ind i parantesen :)

Skriv et svar til: Reducer -.-

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.