Engelsk
Enkelt engelsk ord
29. september 2007 af
Phileo (Slettet)
Hej
Der er altså lige et enkelt ord jeg har kæmpet med i et par timer nu, som jeg altså ikke kan finde oversættelsen på. Det er ordet 'aching'. Jeg kan ikke finde ordets stamme, eller rettere sagt ordet inden den er bøjet.
Nogen der ved hvad ordet aching kommer af?
Eksempel:
My body's aching
Der er altså lige et enkelt ord jeg har kæmpet med i et par timer nu, som jeg altså ikke kan finde oversættelsen på. Det er ordet 'aching'. Jeg kan ikke finde ordets stamme, eller rettere sagt ordet inden den er bøjet.
Nogen der ved hvad ordet aching kommer af?
Eksempel:
My body's aching
Svar #2
29. september 2007 af Teazy (Slettet)
Bare tænk på headache, så forstår du nemt betydningen af ordet :)
Svar #3
29. september 2007 af Phileo (Slettet)
Men så forstår jeg ikke hvorfor ordet i nogle sammenhænge udtales [ÆJKING] og andre gange [ÆJTCHING].
Svar #4
30. september 2007 af josemaria (Slettet)
ache1 [eIk] subst= smerte
ache2 [eIk] verb = gøre ondt, være øm ~ for = længes efter; he aches for home = han har hjemve
ache2 [eIk] verb = gøre ondt, være øm ~ for = længes efter; he aches for home = han har hjemve
Skriv et svar til: Enkelt engelsk ord
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
