Matematik
ligning
01. oktober 2007 af
Frækkerten (Slettet)
Hej jeg har brug for hjælp til denne ligning.
(x og -2)integraletegn((t^2)-2)dt=0
det jeg starter med er at sige er:
[1/3t^3 - 2t](x og -2) =0 => (1/3x^3 - 2x)-(1/3(-2)^2 - 2*(-2))=0 => 1/3x^3 - 2x + 8/3 - 4 =0 => x^3 - 6x - 4=0
Og hvad gør jeg så herfra?
Nogen der kan forstå hvad jeg skriver? ;)
(x og -2)integraletegn((t^2)-2)dt=0
det jeg starter med er at sige er:
[1/3t^3 - 2t](x og -2) =0 => (1/3x^3 - 2x)-(1/3(-2)^2 - 2*(-2))=0 => 1/3x^3 - 2x + 8/3 - 4 =0 => x^3 - 6x - 4=0
Og hvad gør jeg så herfra?
Nogen der kan forstå hvad jeg skriver? ;)
Svar #1
01. oktober 2007 af mathon
(x og -2)integraletegn((t^2)-2)dt=0
x
S(t^2)-2)dt=0 = (1/3)x^3-2x-((1/3)(-2)^3-2(-2))=0
-2
(1/3)x^3 - 2x - (4/3) = 0.....
x
S(t^2)-2)dt=0 = (1/3)x^3-2x-((1/3)(-2)^3-2(-2))=0
-2
(1/3)x^3 - 2x - (4/3) = 0.....
Svar #2
01. oktober 2007 af peter lind
Gæt på en løsning. Hvis der skal være en heltalsløsning skal den gå op i 4, så prøv 1,2,4 og -1, -2, -4
Skriv et svar til: ligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
