Kemi
Hjælp!!
01. oktober 2007 af
KME89 (Slettet)
Er der ikke nogen der vil se på denne opg, kan den virkelig ikke, og det er en aflevering.!
https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=403654
https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=403654
Svar #1
02. oktober 2007 af Kemiersjov (Slettet)
Du har følgende:
V= 0,0114 m3
P = 1,015*10^5 Pa
Beregn nu antal mol ved PV=nRT, hvor R=8,3145
Når du har fundet mængden i mol (n) og har massen i g (m), skal du benytte m=n*Mw, hvor Mw er molgassen i g/mol.
Mw og CH4 er 16 og for C2H6 er Mw 30
V= 0,0114 m3
P = 1,015*10^5 Pa
Beregn nu antal mol ved PV=nRT, hvor R=8,3145
Når du har fundet mængden i mol (n) og har massen i g (m), skal du benytte m=n*Mw, hvor Mw er molgassen i g/mol.
Mw og CH4 er 16 og for C2H6 er Mw 30
Skriv et svar til: Hjælp!!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
