Matematik
Ligning
04. oktober 2007 af
Matersvært (Slettet)
Hvordan løses:
-5x^2=0?
-5x^2=0?
Svar #2
04. oktober 2007 af Matersvært (Slettet)
Ok, hvordan regner du de`t?
hvad med x²-½x=0, og 3x²-27=0
hvad med x²-½x=0, og 3x²-27=0
Svar #3
04. oktober 2007 af Andymanden (Slettet)
3x^2-27 = 0
3x^2 = 27
x^2 = 27/3
x = kvadratrod(27/3)
3x^2 = 27
x^2 = 27/3
x = kvadratrod(27/3)
Skriv et svar til: Ligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
