Matematik
Tjekke en mat.opg.
20. maj 2004 af
Tanja V (Slettet)
Hej
I et koordinatsystem er givet to punkter A og B.
Punktet A har kopordinatsættet (2,-1) og vektor AB=(3,7).
Beregn koordinatsættet til punktet B.
Hvodan skal man stille det op, det er faktisk det jeg vil spørge om, da man ved hovedregning kan se at det giver med det samme
B(5,6) da AB(5-2,6-(-1))=(3,7)
TAK
I et koordinatsystem er givet to punkter A og B.
Punktet A har kopordinatsættet (2,-1) og vektor AB=(3,7).
Beregn koordinatsættet til punktet B.
Hvodan skal man stille det op, det er faktisk det jeg vil spørge om, da man ved hovedregning kan se at det giver med det samme
B(5,6) da AB(5-2,6-(-1))=(3,7)
TAK
Svar #1
20. maj 2004 af Lurch (Slettet)
Du ahr to punkter
A(a1, a2) B(b1, b2)
AB(vektor)=(b1-a1, b2-12)
du kender a1 og a2, og du kender AB vektoren, så du har ligningerne,
b1-2=3 og b2-(-1)=7
A(a1, a2) B(b1, b2)
AB(vektor)=(b1-a1, b2-12)
du kender a1 og a2, og du kender AB vektoren, så du har ligningerne,
b1-2=3 og b2-(-1)=7
Skriv et svar til: Tjekke en mat.opg.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
