Matematik
nulreglen
04. oktober 2007 af
Lisa02 (Slettet)
Hvordan regner man denne opg. ud:
2x^2 -x = 0
2x^2 -x = 0
Svar #1
04. oktober 2007 af KristofferFage (Slettet)
Sæt x udenfor parentes.
Så får du x(2x-1)=0,
Så hvis x udenfor parentesen er 0, går det op, men også hvis det inden i parentesen er 0 går det op. Resten er op til dig :o)
Så får du x(2x-1)=0,
Så hvis x udenfor parentesen er 0, går det op, men også hvis det inden i parentesen er 0 går det op. Resten er op til dig :o)
Skriv et svar til: nulreglen
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
