Matematik
Graf
04. oktober 2007 af
sukkertrold-xD (Slettet)
Hvordan tegner man en skitse af grafen for:
y=-1/50x^4+2x^2-2
y=-1/50x^4+2x^2-2
Svar #1
04. oktober 2007 af KristofferFage (Slettet)
Ved ikke lige hvor detaljeret din skitse skal være.. Men hvis den bare skal kunne ligne har du flg. oplysninger:
I x=0 ligger den på -2.
Det er et 4-gradspolynomium, så den skærer x-aksen 4 gange.
Den har negativt fortegn, den "vender nedad" :o)
I x=0 ligger den på -2.
Det er et 4-gradspolynomium, så den skærer x-aksen 4 gange.
Den har negativt fortegn, den "vender nedad" :o)
Svar #3
04. oktober 2007 af sukkertrold-xD (Slettet)
okay,:) bliver den så en lineært graf. der går igennem -2?
Skriv et svar til: Graf
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
