Matematik
Differentialligning
20. maj 2004 af
Tanja V (Slettet)
Hej
Jeg har brug for hjælp til følgende opgave:
dy/dx=x*y^(2)/(x^(2)-1), har en løsning g, hvis graf går gennem punktet P(3,2).
Bestem en ligning for tangenten til grafen for g i P.
Det har jeg fået til noget rigtigt
y=(3/2)x-5/2
Differentialligningen har en anden løsning f, hvis graf går gennem punktet
Q(kvad.(2),(-1/4)).
Bestem en forskrift for f, og bestem definitionsmængde for f.
HvOrdan?
TAK
Jeg har brug for hjælp til følgende opgave:
dy/dx=x*y^(2)/(x^(2)-1), har en løsning g, hvis graf går gennem punktet P(3,2).
Bestem en ligning for tangenten til grafen for g i P.
Det har jeg fået til noget rigtigt
y=(3/2)x-5/2
Differentialligningen har en anden løsning f, hvis graf går gennem punktet
Q(kvad.(2),(-1/4)).
Bestem en forskrift for f, og bestem definitionsmængde for f.
HvOrdan?
TAK
Svar #1
20. maj 2004 af tante_toffee (Slettet)
ved at se på forskriften fremgår det, at der er tale om seperation af de variable
Svar #3
20. maj 2004 af tante_toffee (Slettet)
du skal isolere yérne på den ene side og x'erne, men kan ikke umiddelbart få det til at passe
Svar #4
20. maj 2004 af PiaZorro (Slettet)
er opgaven er beregnet til uden hjælpemidler?
hvis den er så er det ikke nødvendigt at bruge seperation af de variable. løsning af diff.ligninger er ikke krævet i prøven uden hjælpemidler
hvis den er så er det ikke nødvendigt at bruge seperation af de variable. løsning af diff.ligninger er ikke krævet i prøven uden hjælpemidler
Skriv et svar til: Differentialligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
