Matematik
uligheder
08. oktober 2007 af
moha2100 (Slettet)
hej
der er 3 uligheder som jeg ikke rigtige kan løse den første er 7+x<3/2*(5x-1)
uligheden 5-x MINDRE END ELLER LIGE MED 5-x/7
og uligheden 5-x mindre end eller lige med 7+3x
2 1 -3x-x mindre end eller ligemed 7-5
-2x/2 mindre end 2/-2= x større eller lige med -1
3. -3x-x mindre end eller lige med 7-5 =
-2x/2 mindre end eller lige med 2/-2 =
x mindre end eller lige med -1
der er 3 uligheder som jeg ikke rigtige kan løse den første er 7+x<3/2*(5x-1)
uligheden 5-x MINDRE END ELLER LIGE MED 5-x/7
og uligheden 5-x mindre end eller lige med 7+3x
2 1 -3x-x mindre end eller ligemed 7-5
-2x/2 mindre end 2/-2= x større eller lige med -1
3. -3x-x mindre end eller lige med 7-5 =
-2x/2 mindre end eller lige med 2/-2 =
x mindre end eller lige med -1
Skriv et svar til: uligheder
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
