Matematik
Hjælp - haster - rektanglets omkreds
09. oktober 2007 af
hårnålen (Slettet)
gør rede for at rektanglets omkreds som funktion af x kan skrives som:
O(x)= 2x+kvadratrod(4-x^2) , 0 < x < 2
O(x)= 2x+kvadratrod(4-x^2) , 0 < x < 2
Svar #1
09. oktober 2007 af Erik Morsing (Slettet)
Den har jeg ikke set, men du kan skrive det som A(x,y)=x*y+xdy+ydx+dxdy
Svar #2
09. oktober 2007 af dnadan (Slettet)
Der må være flere oplysninger(en tegning eller lignende)
Svar #3
09. oktober 2007 af Erik Morsing (Slettet)
Nej, jeg tænker på arealet - det var noget sludder, men jeg kan ikke gennemskue din formel.
Skriv et svar til: Hjælp - haster - rektanglets omkreds
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
