Matematik

Løsning

10. oktober 2007 af Montavr (Slettet)
Hvad vil det sige jeg ska gøre hvis der står:
Bestem et andengradspolynomium der er løsning til differentialligningen dy/dx = y + 2x^2 -7

Brugbart svar (0)

Svar #1
10. oktober 2007 af mathon

y = ax^2 + bx + c for hvilket det når

dy/dx = 2ax + b

gælder
at

dy/dx = y + 2x^2 -7 eller

2ax + b = ax^2 + bx + c + 2x^2 - 7

Brugbart svar (0)

Svar #2
10. oktober 2007 af mathon

(a+2)x^2 + (b-2a)x +(c-b-7) = 0

Skriv et svar til: Løsning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.