Matematik
andvendelse af ligninger
10. oktober 2007 af
fnukki (Slettet)
en ligebenet trekant skal have arealet 5, og vinklerne ved grundlinjen skal være 72 grader.
Bestem sidelængderne i trekanten?????
Bestem sidelængderne i trekanten?????
Svar #3
10. oktober 2007 af ibibib (Slettet)
Topvinklen v er 180-2·72.
Benyt T=½absin(v). Her er a=b.
Benyt T=½absin(v). Her er a=b.
Skriv et svar til: andvendelse af ligninger
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
