Matematik
HJÆLP MIG :)
11. oktober 2007 af
marcfolk (Slettet)
Hey Matematikfreaks!?
Jeg skal bestemme nulpunkter for funktionen f(x)= x^3 -12x
Hvordan gør jeg det??
Jeg skal bestemme nulpunkter for funktionen f(x)= x^3 -12x
Hvordan gør jeg det??
Svar #1
11. oktober 2007 af mathon
f(x)= x^3 - 12x = x(x^2-12) = x(x^2-sqr(12)^2) = x(x-sqr(12))(x+sqr(12))
brug nul-reglen...
brug nul-reglen...
Svar #2
11. oktober 2007 af marcfolk (Slettet)
Hej, mange tak for svaret.. :)
Men hvad mener du med sqr?
Mvh
Men hvad mener du med sqr?
Mvh
Skriv et svar til: HJÆLP MIG :)
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
