Matematik

x isoleres? HVordan?

11. oktober 2007 af Julie.K (Slettet)
Hvordan isoleres x i denne ligning?
Kan simpelthen ikke få den til at passe..

0,098= -0,01*1,5^(3/2)+x ??


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. oktober 2007 af Amarona (Slettet)

Du subtraherer med -0,01*1,5^(3/2) på begge sider! Det er jo bare et tal. Eller skal du løse den uden hjælpemidler?

Brugbart svar (0)

Svar #2
11. oktober 2007 af Amarona (Slettet)

At subtrahere med -0,01*1,5^(3/2) er det samme som at addere med 0,01*1,5^(3/2) på begge sider :) Jeg overså lige minusset.

Brugbart svar (0)

Svar #3
11. oktober 2007 af mathon

0,098 = -0,01*1,5^(3/2)+ x

0,098 + 0,01*1,5^(3/2) = x

Skriv et svar til: x isoleres? HVordan?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.