Matematik
Underlig udregning
13. oktober 2007 af
Malfoy (Slettet)
Hej,
Hvordan kan min lærer beregne følgende:
Linjestykket AB = 6371 * sin (3,043684)
Linjestykket AB = 338,2831
Når jeg regner på det, får jeg det til at give følgende:
Linjestykket AB = 622,7799126
Hvorfor det?
Malfoy
Hvordan kan min lærer beregne følgende:
Linjestykket AB = 6371 * sin (3,043684)
Linjestykket AB = 338,2831
Når jeg regner på det, får jeg det til at give følgende:
Linjestykket AB = 622,7799126
Hvorfor det?
Malfoy
Svar #1
13. oktober 2007 af -Zeta- (Slettet)
Fordi 3,043684 er i grader. Du regner det som radianer.
3.043684° = 0.053122 rad
3.043684° = 0.053122 rad
Svar #3
13. oktober 2007 af -Zeta- (Slettet)
1 grad er nemlig ikke lig talværdien 1
1° >< 1
1 grad er lig:
1° = 0.0174533
Derimod er
1 rad = 1
1° >< 1
1 grad er lig:
1° = 0.0174533
Derimod er
1 rad = 1
Svar #4
13. oktober 2007 af Malfoy (Slettet)
Okaj.
Havde siddet med udregning i en ½ time, men fattede ikke, hvordan den kunne passer.
Malfoy
Havde siddet med udregning i en ½ time, men fattede ikke, hvordan den kunne passer.
Malfoy
Skriv et svar til: Underlig udregning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
