Matematik
en flange(igen)
17. oktober 2007 af
martin232 (Slettet)
Denne opgave med flangen driller lidt
http://www.peecee.dk/index.php?id=72640
Flangens tykkelse = 15mm , radius R = 70mm, Radiud r = 25mm
jeg skal beregne omkredsen af flangen, og har tænkt på at dele den op i nogle trekanter, men synes ike rigtig jeg kan få det til at passe.
http://www.peecee.dk/index.php?id=72640
Flangens tykkelse = 15mm , radius R = 70mm, Radiud r = 25mm
jeg skal beregne omkredsen af flangen, og har tænkt på at dele den op i nogle trekanter, men synes ike rigtig jeg kan få det til at passe.
Svar #1
17. oktober 2007 af DanniBred (Slettet)
http://peecee.dk/?id=73444
Dette er et bedre billede af flangen
Dette er et bedre billede af flangen
Skriv et svar til: en flange(igen)
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
