Fysik
Finde bølgelængde
20. oktober 2007 af
Eleven:-) (Slettet)
Okay, kan i hjælpe mig med at finde bølgelængden, for jeg kan ikke få enhederne til at passe.
Frekvensen 4 kHz.
Opg 1) Find bølgelængden.
? = v/f
340 m/s / 4 kHz = 85
Det ser jo ikke rigtig ud, hvad skal jeg gøre med enhederne?
:D
Frekvensen 4 kHz.
Opg 1) Find bølgelængden.
? = v/f
340 m/s / 4 kHz = 85
Det ser jo ikke rigtig ud, hvad skal jeg gøre med enhederne?
:D
Skriv et svar til: Finde bølgelængde
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
