Matematik
Sandsynlighed
20. oktober 2007 af
julemanden (Slettet)
Sidder fast med en opgave i min matematikaflevering
Håber på at nogle kunne hjælpe mig lidt
Opgaven er som følger:
For den tid T (minutter), der gr mellem, at en bil og den nrmest flgende bil passerer et bestemt sted p en bestemt motorvej, glder flgende:
Sandsynligheden for, at T ligger i tidsintervallet [1;3], er arealet af den punktmngde, der afgrnses af frste aksen, linjerne med ligningerne x =1 og x =3 samt grafen for funktionen
f(x)=6*e^(-6*x)
Bestem sandsynligheden for at T ligger i [1;3]
På forhånd mange tak
Håber på at nogle kunne hjælpe mig lidt
Opgaven er som følger:
For den tid T (minutter), der gr mellem, at en bil og den nrmest flgende bil passerer et bestemt sted p en bestemt motorvej, glder flgende:
Sandsynligheden for, at T ligger i tidsintervallet [1;3], er arealet af den punktmngde, der afgrnses af frste aksen, linjerne med ligningerne x =1 og x =3 samt grafen for funktionen
f(x)=6*e^(-6*x)
Bestem sandsynligheden for at T ligger i [1;3]
På forhånd mange tak
Skriv et svar til: Sandsynlighed
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
