Fysik
Lineære sammenhæng
21. oktober 2007 af
avani (Slettet)
Hej
Hvad er lineære sammenhæng i forhold til databehandlinger af forskellige værdier.
Og, Er en af kendetegnene i en linære sammenhæng, at den starter fra(0,0)
Hvad er lineære sammenhæng i forhold til databehandlinger af forskellige værdier.
Og, Er en af kendetegnene i en linære sammenhæng, at den starter fra(0,0)
Svar #1
21. oktober 2007 af DeutscherDäne (Slettet)
en liniær sammenhæng ser sådan ud
y = a*x+b hvor a er hældningskoefficienten og b er en vilkårlig værdi, som viser hvor linjen skærer y-aksen.
Hvis b er nul, ser forskriften selvfølgelig sådan ud:
y = a*x
Så siger man, at linjen er proportionel. Den starter desuden i (0,0)
y = a*x+b hvor a er hældningskoefficienten og b er en vilkårlig værdi, som viser hvor linjen skærer y-aksen.
Hvis b er nul, ser forskriften selvfølgelig sådan ud:
y = a*x
Så siger man, at linjen er proportionel. Den starter desuden i (0,0)
Svar #2
21. oktober 2007 af Lurch (Slettet)
linære sammenhæng er givet ved
y = a*x + b
hvor x og y er dine to data kilder.
en lineær sammenhæng behøver ikke at gå gennem (0,=, men kan sagtens. Hvis det er tilfældet kaldes det vist at de er ligefrem proportionale
y = a*x + b
hvor x og y er dine to data kilder.
en lineær sammenhæng behøver ikke at gå gennem (0,=, men kan sagtens. Hvis det er tilfældet kaldes det vist at de er ligefrem proportionale
Skriv et svar til: Lineære sammenhæng
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
