Matematik
eksponentialfunktion
25. oktober 2007 af
FO/DK (Slettet)
Er der ikke nogen der kan hjælpe mig de her to opgaver
Om den eksponentielle udvikling f oplyses, at grafen går gennem punkterne (0,8) og (5,4). Bestem en regneforskrift for f samt halveringskonstanten.
Sammenhængen mellem efterspørgslen q stk. pr. dag af en vare og varens pris p kr. kan beskrives som
q(p)=600*e^-0,125p
Bestem efterspørgslen, når prisen er 6,30 kr.
Bestem prisen p, når efterspørgslen q=480 stk.
Bestem halveringskonstanten, og forklar i ord, hvad den betyder mht. efterspørgsel og pris.
Om den eksponentielle udvikling f oplyses, at grafen går gennem punkterne (0,8) og (5,4). Bestem en regneforskrift for f samt halveringskonstanten.
Sammenhængen mellem efterspørgslen q stk. pr. dag af en vare og varens pris p kr. kan beskrives som
q(p)=600*e^-0,125p
Bestem efterspørgslen, når prisen er 6,30 kr.
Bestem prisen p, når efterspørgslen q=480 stk.
Bestem halveringskonstanten, og forklar i ord, hvad den betyder mht. efterspørgsel og pris.
Svar #2
25. oktober 2007 af Sherwood (Slettet)
Det gik godt nok hurtigt. Men du kan selv regne efter.
http://www.peecee.dk/index.php?lid=1&aid=1&pid=2&loadid=74705
http://www.peecee.dk/index.php?lid=1&aid=1&pid=2&loadid=74705
Skriv et svar til: eksponentialfunktion
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
