Engelsk

RETTELSE til engelsk - hjælp tak :)

25. oktober 2007 af LulliexD (Slettet)
Heey allesammen :).
Jeg har skrevet min 1. del af min aflevering ned nu, og håber der nogle her inde der gider kigge på den, mht. bl.a. gramatik, ordstilling etc.

1. Del : Thirteen - Tracy:

1. Explain why you think Tracy begins to steel, take drugs, cut herself etc. in the movie
Thirteen (write a maximum one page, line spacing 1½)

To be a popular teenage girl today you need to ware cool clothes, skip class, take drugs, have a cool body piercing and even steel if you doesn’t have the money. I think Tracy begins to steel, take drugs, etc. in the movie because she wants to be a cool and popular girl. Tracy is tired of be treated as a child, she wants to “hang” out with the popularest (populæreste pige) and the sexiest girl in school – Evie Zamora. Tracy knows that the fastest way to get popular is by allying her self to Evie Zamora, but Evie also treat Tracy like a child, until one day Tracy proves herself by stealing a wallet from a woman, from this moment Tracy become a new best friend. I think she begins to steel, because she wants to change her life – from the responsible girl, who always have her homework ready, and the girl who always does what her mother wants, to the popular girl with boys, sex and rock & roll, but also if we look at Tracy’s family, we can see that they are in a bad economy, Tracy’s mother and father are divorced, and her mother doesn’t earn a lot of money, she works home as a hair stylist, but Tracy’s father also take care of the family by sending a check.
Tracy comes in a bad environment, she does everything the same as Evie does, and she begins to take drugs. She wants to be a tough girl, she wants to be popular, and she wants to have respect.
Tracy is thirteen years old, which means that she’s stepped in the teenage world, this is the years where she’s not longer a kid, but either not yet an adult. One late night Evie sneaks out, excluding Tracy, Tracy is consumed with loneliness, and then she runs out to the bathroom to cut herself.
I think she cut herself because she feels angry, hurt, unwanted or lonely.

Svar #1
25. oktober 2007 af LulliexD (Slettet)

Må gerne rettes hurtigst muligt, da den skal afleveres i morgen tidlig..
- Tak på forhånd :)

Brugbart svar (0)

Svar #2
25. oktober 2007 af trice (Slettet)

Being a popular teenage girl today requires that you are wear cool clothes, skip class, take drugs, are having a cool body piercing and even steal if you do not have money. I think Tracy begins stealing, taking drugs etc. because she wants to be a cool and popular girl. Tracy is tired of being treated as a child and she wants to hang out with the most popular and sexiest girl in school – Evie Zamora. Tracy knows that the fastest way to become popular is to ally herself with Evie Zamora, but Evie also treats Tracy like a child until Tracy one day proves her worth by stealing a wallet from a woman. From that moment Tracy becomes Evie's new best friend. I think she begins to steal in order to change her life. She used to be a responsible girl who always had her homework ready and who always did what her mother told her to. Now she has become a popular girl with (forstår ikke helt her??)boys, sex and rock and roll. If we look at Tracy’s family as well we can see that they are all having a bad economy. Tracy’s mother and father are divorced and her mother does not earn lots of money as she works at home as a hair stylist. Tracy’s father also takes care of the family by sending a check.
When Tracy enters a bad environment she is doing the exact same things as Evie such as taking drugs. She wants to be a tough girl in order to be popular and gain respect.
Tracy is thirteen years old, which means that she has stepped into the teenage world - this is the years where she is not longer a child, but not yet an adult. A late night Evie sneaks out without Tracy. Tracy is consumed with loneliness, so she runs to the bathroom to cut herself.
I think she cuts herself because she feels angry, hurt, unwanted or lonely.


Lidt hurtigt rettet godt nok, men håber du kan bruge det:)

Brugbart svar (0)

Svar #3
25. oktober 2007 af trice (Slettet)

hov, kan allerede se fejl i det jeg har rettet, det gik vist lidt stærkt. der skal selvfølgelig ikke være noget "are" i første linie.

Brugbart svar (0)

Svar #4
25. oktober 2007 af Katrine (Slettet)

ware = wear (forkert stavet)
steel = steal (forkert stavet, steel betyder stål)
doesn't = do not (kongruensfejl, you do, ikke you does)
..tired of be treated.. = being treated (manglende -ing form på verbum)
hvis du vil have gåsetegn omkring udtrykket "at hænge ud" så skal du også inkludere ordet "out"
popularest = most popular (kan ikke bøje det)
her self = herself
..Evie also treat.. = treats (kongruensfejl)

Sæt punktum efter woman og start en ny sætning.
Tracy become a new best friend = Tracy becomes best friends with Evie/Tracy has a new best friend
have = has (kongruensfejl)
Punktum efter rock & roll og start ny sætning med Also, if we look..
they are in a bad economy = they have financial difficulties (forkert udtryk)
works home = works at home (forkert udtryk)
comes in a bad environment = slet sætningen. Tracy develops an unhealthy habit. She does everything Elvie does and she begins to take drugs.
stepped in = stepped into.
Sæt punktum efter world.
this is the years = These are the years (kongruensfejl)
not longer = no longer
but either not yet = but yet not
..out, excluding Tracy, Tracy is.. = out without Tracy. tracy feels alone and runs out to..
I think she cut herself = she cuts (kongruensfejl
unwanted or lonely - mener du "uønsket eller ensom" eller "uønsket OG ensom"?

Brugbart svar (0)

Svar #5
25. oktober 2007 af Erik Morsing (Slettet)

sat ind på din mail

Svar #6
25. oktober 2007 af LulliexD (Slettet)

Mange takker allesammen :)
- Det har virkelig hjulpet meget ! .. :D
- Det kan os godt være jeg sætter anden del ind nu her når jeg engang bli'r færdig med den, hvis nogen "evt." havde lyst til at rette den . :)

//Louise .

Skriv et svar til: RETTELSE til engelsk - hjælp tak :)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.