Matematik
Sammensatte udviklinger
25. oktober 2007 af
dikkelmikkel (Slettet)
Jeg har fået stillet opgaven:
y = 1,4 * 10^5 * 0,1288^m
logE = 2.4m - 1,2
Opstil en ligning, der angiver sammenhængen mellem E og y.
Jeg har ingen ide om hvordan man sammensætter dem?
y = 1,4 * 10^5 * 0,1288^m
logE = 2.4m - 1,2
Opstil en ligning, der angiver sammenhængen mellem E og y.
Jeg har ingen ide om hvordan man sammensætter dem?
Svar #1
25. oktober 2007 af peter lind
I den første ligning. Tag logaritmen på begge sider af lighedstegnet. Isoler derefter m. Sæt derefter den værdi af m, som du lige har fundet ind i den anden ligning.
Svar #2
25. oktober 2007 af dikkelmikkel (Slettet)
Det er også rigtigt, men jeg forstår opgaven som om man skal opstille en ny sammenhæng med 2 uafahængige variable?
Svar #4
25. oktober 2007 af dikkelmikkel (Slettet)
Eller nej, dumhed og kaffemangel, det er der selvfølgelig også :)
Mange tak
Mange tak
Skriv et svar til: Sammensatte udviklinger
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
