Matematik
Vektorer parallellogram
26. oktober 2007 af
TinnaDSS (Slettet)
Hej jeg har en opgave, som lyder således:
I et koordinatsystem er to vektorer vektor A og vektor B bestemt ved:
vektor A = (t , t+1) og vektor B = (-t , t+1)
hvor t er et tal.
a) Bestem for t=2 arealet af det parallelogram, der udspændes af vektorerne vektor A og vektor B.
Her har jeg så sagt vektor A = (2 , 2+1) og vektor B = (-2 , 2+1)
Min udregning ser således ud:
A = a1b2-a2b1 = 2*3-3*-2 = 12
Mit problem er, at jeg ikke ved, om det er rigtigt eller om jeg har gjort noget forkert.
I et koordinatsystem er to vektorer vektor A og vektor B bestemt ved:
vektor A = (t , t+1) og vektor B = (-t , t+1)
hvor t er et tal.
a) Bestem for t=2 arealet af det parallelogram, der udspændes af vektorerne vektor A og vektor B.
Her har jeg så sagt vektor A = (2 , 2+1) og vektor B = (-2 , 2+1)
Min udregning ser således ud:
A = a1b2-a2b1 = 2*3-3*-2 = 12
Mit problem er, at jeg ikke ved, om det er rigtigt eller om jeg har gjort noget forkert.
Skriv et svar til: Vektorer parallellogram
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
