Matematik
Differentiel
26. oktober 2007 af
hahalol (Slettet)
hej. nogle der kan hjælpe med at diffenter funktionen:
f(x)=(2x+3)^1/2
f(x)=(2x+3)^1/2
Svar #2
26. oktober 2007 af Montavr (Slettet)
du bruger formlen:
g(x) = (f(x))^n
g'(x) = n(f(x))^(n-1) * f'(x)
g(x) = (f(x))^n
g'(x) = n(f(x))^(n-1) * f'(x)
Skriv et svar til: Differentiel
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
