Matematik

HJÆLP

27. oktober 2007 af Guney (Slettet)
sammenhængen mellem efterspørgslen q stk. pr. dag af en vare og varens pris kr. kan beskrives som.
q(p)=600*e^(-0,125p)
Bestem efterspørgslen, når prisen er 6,30kr.

Brugbart svar (0)

Svar #1
27. oktober 2007 af eightx2 (Slettet)

Ehm.. Indsæt 6,30 i stedet for p og udregn.

Svar #2
27. oktober 2007 af Guney (Slettet)

hvad med e

Brugbart svar (0)

Svar #3
27. oktober 2007 af eightx2 (Slettet)

http://da.wikipedia.org/wiki/E_%28tal%29

Brugbart svar (0)

Svar #4
27. oktober 2007 af eightx2 (Slettet)

http://da.wikipedia.org/wiki/E_(tal)

Brugbart svar (0)

Svar #5
27. oktober 2007 af eightx2 (Slettet)

Sammensæt selv linket..

Svar #6
27. oktober 2007 af Guney (Slettet)

sådan q(6,3)=600*e^(-0,125*6,3)

Brugbart svar (0)

Svar #7
27. oktober 2007 af eightx2 (Slettet)

Kig nu på det link, og find ud af hvad det e er for noget.

Svar #8
27. oktober 2007 af Guney (Slettet)

ok, jeg har funet ud af det er 14 men skal jeg så sætte det i stedet for e så det bliver sådan q(6,3)=600*14^(-0,125*6,3)

Brugbart svar (0)

Svar #9
27. oktober 2007 af eightx2 (Slettet)

http://kortlink.dk/4ck4 så.

Svar #10
27. oktober 2007 af Guney (Slettet)

vil det passe hvis jeg har fået resulatet til q(p)=272,88?

Brugbart svar (0)

Svar #11
27. oktober 2007 af eightx2 (Slettet)

272,99 nærmere.

Svar #12
27. oktober 2007 af Guney (Slettet)

ok, tak. nu har jeg lige lavet 4 opgaver med det hjælp du har givet mig.

Skriv et svar til: HJÆLP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.