Matematik
Differentiation af e^x
28. oktober 2007 af
bigbloop (Slettet)
hvis f(x) = e^(2x) så er f'(x) = 2e^(2x) (den indre ganges på)
men hvis f(x,y) = e^(x+y) så bliver f'(x,y) = e^(x+y) når man differentierer over x. Er det fordi den indre differentieret over x blot giver 1?
men hvis f(x,y) = e^(x+y) så bliver f'(x,y) = e^(x+y) når man differentierer over x. Er det fordi den indre differentieret over x blot giver 1?
Svar #2
28. oktober 2007 af lottefar (Slettet)
#1 Ja, du kan også skrive f(x,y) = e^(x+y) som f(x,y) = [e^(x)]*[e^(y)] så er det lidt lettere at se.
Skriv et svar til: Differentiation af e^x
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
