Tysk
tysk
28. oktober 2007 af
asa (Slettet)
Helt præcist hvad betyder: "Früher gab es auch einen Vater, aber er ist sich auf den BRD abgesetzt" ?
Og helt præcist hvad betyder "abgesetzt" i den her forbindelse.?
Og hvad er BRD?
:)
Og helt præcist hvad betyder "abgesetzt" i den her forbindelse.?
Og hvad er BRD?
:)
Svar #1
28. oktober 2007 af danielruhmann (Slettet)
BRD = Vesttyskland
"Tidligere var der en far, men han stak af fra vesten" - det hedder dog "die BRD". Altsä ved jeg ikke, om det er det, som der menes...
"Tidligere var der en far, men han stak af fra vesten" - det hedder dog "die BRD". Altsä ved jeg ikke, om det er det, som der menes...
Svar #2
29. oktober 2007 af T83 (Slettet)
Tidligere fandtes der også en far, dog var han flygtet (stukket af) til Vesttyskland.
... in die BRD abgesetzt.
BRD = Bundesrepublik Deutschland
... in die BRD abgesetzt.
BRD = Bundesrepublik Deutschland
Skriv et svar til: tysk
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
