Matematik
1.ordens diff..IGEN
29. oktober 2007 af
ASLAK (Slettet)
Hejsa alle sammen håber i kan hjælpe mig med, at løse den fuldstændige løsning til den lineære differentialligning:
(dx/dt)+3x=9t
mit bud:
p(x)=3x
f(x)=9 ,da:
P(X)=S 3x =(3/2)x^2
og så ved jeg ikke hvordan jeg kommer videre???
-jeg ved godt jeg har oprettet følgende tråd for 30. min siden, men i den tråd er der opstået fejl. Så jeg er ikke istand til at se hvad folk har svaret!
(dx/dt)+3x=9t
mit bud:
p(x)=3x
f(x)=9 ,da:
P(X)=S 3x =(3/2)x^2
og så ved jeg ikke hvordan jeg kommer videre???
-jeg ved godt jeg har oprettet følgende tråd for 30. min siden, men i den tråd er der opstået fejl. Så jeg er ikke istand til at se hvad folk har svaret!
Svar #1
29. oktober 2007 af sigmund (Slettet)
Du kan se fremgangsmåden på s. 10 i http://www.larsen-net.dk/differentialligninger.pdf .
Skriv et svar til: 1.ordens diff..IGEN
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
