Tysk
En sætning
30. oktober 2007 af
u2006 (Slettet)
Rigtigt?
Tina und Jens hat für die Mutter gearbeitet?
Rigtigt?
Tina und Jens hat für die Mutter gearbeitet?
Svar #1
30. oktober 2007 af danielruhmann (Slettet)
Tina und Jens = subjekt
hat = verbum (hvem henviser verber til?)
hat = verbum (hvem henviser verber til?)
Skriv et svar til: En sætning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
