Kemi
Navngivning
30. oktober 2007 af
Miss La Di Da (Slettet)
Hvad hedder flg. stoffer:
1) HO(=O)C-CHOH-C(=O)OH
2) 2,3-(OH)2-C6H3-C(=O)OH
På forhånd tak.
Hvad hedder flg. stoffer:
1) HO(=O)C-CHOH-C(=O)OH
2) 2,3-(OH)2-C6H3-C(=O)OH
På forhånd tak.
Svar #1
31. oktober 2007 af Larsendrengen (Slettet)
1) hydroxymalonsyre eller 2-hydroxy-1,3-propandisyre.
2) 2,3-dihydroxybenzoesyre
2) 2,3-dihydroxybenzoesyre
Skriv et svar til: Navngivning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
