Matematik
haster -hurtigt opgave: en funktion hvor a og b skal bestemmes.
31. oktober 2007 af
Yndlingsbabe (Slettet)
En funktion f er af typen f(x)=b*x^a, og der gælder at f(2)=4 og f(4)=64
bestem tallene a og b
hvordan gør jeg det?
En funktion f er af typen f(x)=b*x^a, og der gælder at f(2)=4 og f(4)=64
bestem tallene a og b
hvordan gør jeg det?
Svar #2
31. oktober 2007 af NemoSaltaSobrius (Slettet)
Hvis du har en grafregner, kan du sætte tallene ind i Stats/List:
x | y
2 | 4
4 | 64
Derefter får du grafregner til at bestemme forskriften for funktionen med de x- og y-værdier. Så har du bestemt tallene a og b.
x | y
2 | 4
4 | 64
Derefter får du grafregner til at bestemme forskriften for funktionen med de x- og y-værdier. Så har du bestemt tallene a og b.
Skriv et svar til: haster -hurtigt opgave: en funktion hvor a og b skal bestemmes.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
