Matematik

dif. kvotient - hvordan?

31. oktober 2007 af Carlcurling (Slettet)
differential kvotienten til dene funktion f(x)=4*2^x

hvordan bestemmer i deen"??

Svar #1
31. oktober 2007 af Carlcurling (Slettet)

Det er en aflevering så hvis i har et bud så kom skriv

Brugbart svar (0)

Svar #2
31. oktober 2007 af Sherwood (Slettet)

Du mangler x.

f'(x)=4*ln(2)*2^x

Brug x til at beregne f'(x)

Svar #3
31. oktober 2007 af Carlcurling (Slettet)

Hvad mener du??

Undskyld mit mærkelig spørgsmål men det er svært for miig

Brugbart svar (0)

Svar #4
31. oktober 2007 af Sherwood (Slettet)

Er der ikke opgivet en x-værdi i opgaven? Eller andre oplysninger?

Svar #5
31. oktober 2007 af Carlcurling (Slettet)

nææ bare det jeg har skrevet i #0


uckk!!

Brugbart svar (0)

Svar #6
31. oktober 2007 af Sherwood (Slettet)

Hmm. Så tror jeg ikke den kan beregnes nærmere. Men måske Mathon eller en anden har lyst til at komme til hjælp.

Svar #7
31. oktober 2007 af Carlcurling (Slettet)

giver det bare


f'(x)=4*ln(2)*2^x

??

Svar #8
31. oktober 2007 af Carlcurling (Slettet)

MEN

hvad hvis 4 er x (en anden opgavee)

Hvordan gør man såå

Svar #9
31. oktober 2007 af Carlcurling (Slettet)

Håber nogen kan hjælpe selvom dte er sent

Brugbart svar (0)

Svar #10
01. november 2007 af Sherwood (Slettet)

Hvis 4 er x er det nemt nok.

f'(4)=4*ln(2)*2^4 <=> f'(4)= ...

Så har du beregnet differentialkvotienten, hvilken svarer til a.

Skriv et svar til: dif. kvotient - hvordan?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.