Matematik

Ligninger

01. november 2007 af marlene2601 (Slettet)
Hej.

Mangler hjælp til at løse de her ligninger:

A) 10/3x - 2/x = 2/ x+3

B) (x-2)^2-2x=3(2x-1)+(x+1)^2


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. november 2007 af mathon

A)
10/3x - 2/x = 2/(x+3), der ganges igennem med 3x(x+3)

10(x+3) - 2*(3(x+3)) = 2*3x

10x+30 - 6x-18 = 6x....

B)
(x-2)^2-2x = 3(2x-1) + (x+1)^2

x^2-4x+4 - 2x = 6x-3 + x^2+2x+1......

Svar #2
01. november 2007 af marlene2601 (Slettet)

Tak :)

Skriv et svar til: Ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.