Matematik

Find X

01. november 2007 af Lützen (Slettet)
jeg kan ikke få denne ligning til at gå op, nogen der gider hjælpe?

3/4*(2x/3+2)-3/10 = 3x-1+(1/2)+(x/5)

Svar #1
01. november 2007 af Lützen (Slettet)

Jeg har lavet en fejl, den hedder:

3/4*(2x/3+2)-3/10 = 3x/4-1+(1/2)+(x/5)

Brugbart svar (0)

Svar #2
01. november 2007 af mathon

3/4*(2x/3+2)-3/10 = 3x/4-1+(1/2)+(x/5)

gang igennem med 20

15*(2x/3+2)-6 = 15x - 20 + 10 + 4x

10x + 30 - 6 = 19x - 10.....

Skriv et svar til: Find X

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.