Matematik

dif

01. november 2007 af thelife (Slettet)
hej



der står i min opg at

bestem f (x) ved hjælp af lommeregneren når

f(x)= x^2


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. november 2007 af Marie+Louise (Slettet)

Er du sikker på at du har skrevet opgaven rigtigt op?

Svar #2
01. november 2007 af thelife (Slettet)

ja hvorfor

Brugbart svar (0)

Svar #3
01. november 2007 af Marie+Louise (Slettet)

Fordi du allerede har fået oplyst f(x) = x^2. Er du sikker på, at det ikke er f'(x) eller F(x)?

Svar #4
01. november 2007 af thelife (Slettet)

nå jo de står f'(x) men kunne ikke finde kolonen hvordan finder man det på computeren

Brugbart svar (0)

Svar #5
01. november 2007 af mathon

TI-89

d(x^2,x)

Brugbart svar (0)

Svar #6
01. november 2007 af Sherwood (Slettet)

Du skal vel bare diffentiere f(x). Men den er lidt let til at bruge lommeregner. Giver bare: f'(x)=2x

På en Ti-89 er d() i F3

Skriv et svar til: dif

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.